Wednesday, May 14, 2014

Si Kembar Dah Besar

Thn ni....16 Julai 2014
Ilyas & Maisara akan berusia 4 tahun
Asyik cuba kasut baru jek.
Taska dia nak buat lawatan ke Taman Rama2,
excited sungguh la mereka berdua ni.
Saje ziarah ke rumah kakak sebab bonda ada singgah sekejap,
Kak Long hadir konvokesyen anaknya (Fizah) di UiTM Lendu...
Tau pon last minute bonda dtg.
Sempat baking moist choc cake aje utk Hari Ibu.
 
 
 
Teddy bear yg dah sgt uzur masuk ICU tu yg paling Sara sayang.
Kalau pegi taska tak bawak, dia balik rumah cari yg tu dulu siap pujuk2,
"kesian kat sayang..."
Mata dia dah tercabut...kakak siap ganti dgn butang baju.
Belikan yg baru pon yg tu tetap menjadi pojaan hati.
 
 
 
Ilyas & Maisara masa umur 2 bulan - 2010
 


 

 

4 comments:

  1. Seronoknya fazian ada anak kembar sepasang.. dulu akak teringin juga nak punya anak kembar .. best tengok orang ada anak kembar ni :)

    ReplyDelete
  2. semoga jadi anak yg soleh & solehah...

    ReplyDelete
  3. alolo.so suwit.dh besar.
    kan anak anak kalau dh syg stu bnda tu mmg itu aje la yg diusungnya kan..

    ReplyDelete
  4. Semoga ada rezeki ciksu jugak....amin. ada keturunan kembar jugak ke?

    ReplyDelete